0

Hverdagens ulidelige påtrængenhed

By 19/04/2017maj 3rd, 2017Ikke kategoriseret

Du kender det godt, ikke? Tingene kører egentligt ikke rasende godt, men så alligevel egentligt heller ikke helt dårligt. Bevares, sygefraværet er for højt, men det ER jo også influenzasæson eller der er så mange der er syge eller der er et eller andet på omgang lige nu, og der er også lidt udfordringer med fastholdelse af nye medarbejdere, men selvom det er bøvlet, så passede de nok ikke ind i virksomheden.

Måske tænker du, at du burde gøre et eller andet for at højne arbejdsglæden og få medarbejderne til at føle at deres ledelse drager omsorg for dem,  for alle ved jo at fælles oplevelser er en positiv ting.

Så bruger du penge på en der er kendt for at sige de rigtige ting, som kommer og holder et foredrag, naturligvis efter arbejdstid og det er helt frivilligt at deltage, men du får alligevel gjort det klart at du forventer alle deltager. Det manglede da bare, når du nu drager omsorg for dem!

Og så griner alle lidt og føler lige dele genkendelse og afsløring, og måske får folk nogen ”aha” oplevelser og tænker ”nåja, SÅDAN er det, det kan jeg da godt se”. Og så går man tilbage til hverdagen, og måske snakker man om sine aha-oplevelser og nogen har haft de samme og andre ikke. Og det ville jo være rart hvis medarbejderne så ville ændre nogen af de ting de nu har hørt man kan gøre anderledes, og måske forsøger du i en periode at ændre nogen ting, men der er ingen konsensus og ingen der rigtigt taler om hvordan man skal køre, sådan helt konkret, for at gøre tingene anderledes end man plejer. Og du ville egentligt gerne, men du ved faktisk ikke helt hvordan du skal gøre tingene anderledes, så stille og roligt vender hverdagen tilbage til sin vante gænge, og det er egentligt også ok, for vi har det jo meget hyggeligt sammen og på fredag tager Louise kage med fordi hun har fødselsdag…

Leave a Reply