Hvem er jeg?

Jeg er et passioneret og begejstret menneske, der brænder for at formidle til mennesker, hvordan man slipper sine begrænsende overbevisninger, og kommer ud over stepperne.

Jeg møder mennesker der hvor de er, og har meget stor respekt for individets ret til at træffe sine egne valg. Samtidigt er jeg godt til at udfordre de valg på en respektfuld måde, og er ikke bange for at skubbe lidt til de ting vi tager for givet.

Som samarbejdspartner kommunikerer jeg ærligt uden at være konfronterende, og tilpasser niveauet i min kommunikation til den enkeltes forudsætninger.

Jeg har en baggrund med mange år hvor jeg skiftevis læste og arbejdede, og har erfaring fra en del forskellige brancher og er god til at sætte mig ind i dynamikkerne i forskellige virksomheder. Jeg har en passion for viden, som jeg tager med mig i alt hvad jeg gør, hvilket betyder at jeg har en meget stor spændvidde i de redskaber jeg har med i tasken.

Det var et stress-sammenbrud i 2013 der gav startskuddet til det jeg arbejder med idag, da jeg som leder kom tilbage fra barsel til en arbejdsplads der havde fået store udfordringer. Min forståelse af udfordringerne i at skabe og opretholde en positiv arbejdspladskultur, er altså ikke teoretiske men baseret på mine personlige erfaringer.

Jeg arbejder med udgangspunkt i positiv psykolog, der IKKE handler om at “vi bare skal være glade” (det er hverken muligt eller hensigtsmæssigt) men om hvorfor ting virker – i modsætning til alm. psykologi der handler om hvorfor ting ikke virker. Desuden arbejder jeg ud fra den nyeste viden indenfor hjerneforskning, i hvordan vi får succes med at skabe forandringer.

Uddannelse

  • 2017: Kandidat i Socialt Arbejde ved Aalborg Universitet Kbh.
  • 2015: Udvidet Sedona kursus London
  • 2014: Pædagogisk diplomuddannelse ”Psykologisk & social kapital – bæredygtig selvledelse, samarbejde og organisationspsykologi”,  i Gruppe- og organisationspsykologi (PD- niveau) v. Commitment Lab
  • 2014: Massør
  • 2013: Sedona Metoden
  • 2010: AU i kommunikation og formidling
  • 2008-09: Lederkurser, bl.a. i ”værdifuld dialog” og ”værdibaseret ledelse.”
  • Uddannet sygeplejerske i 2007

På det personlige plan er jeg født i 1975, gift med Lars og bosiddende i en lille landsby syd for Ringsted, med vores 2 børn.