Rådgivning

Du har flere forskellige muligheder for at samarbejde med mig. Læs mere her, og se hvad der passer til din virksomhed

 klik her for mere info om kulturanalyse

 

Kender du din virksomhedskultur? Den måde i er sammen, om det i gør?  Ved du hvad der virker, og hvad der ikke virker? Og hvorfor det virker eller ikke virker?

Kultur er et meget bredt og sjældent særligt konkret begreb. Mange gange er kulturen på arbejdspladsen noget underforstået og svær at beskrive klart.

Ofte vil folk fremhæve de gode sommerfester, pausegymnastikken eller at man er gode til at gøre ting sammen udenfor arbejdspladsen.

Men det er hverdagskulturen der bærer en arbejdsplads, og ved at få et klart billede af den, får du også en langt bedre forståelse af din virksomhed.

klik her for at læse mere om sammenlægninger, nedskæringer eller andre større forandringer

 

Adspurgt vil mange svare, at det betyder; ”er du klar til endnu en nedskæring/serviceforrringelse/besparelse/fyringsrunde”, mere end det betyder ”er du klar på at der sker noget nyt og spændende”. Selv hvis der ikke er tale om negative forandringer, men måske en markant udvidelse af virksomhedens medarbejderstab eller implementering af nye processer eller nye IT-redskaber, kan frygten for forandring af hverdagen, fylde mere end glæden over det nye. Men sådan behøver det ikke være!

Læs mere om individuel rådgivning

Nogen gange er det ikke hele virksomheden der har udfordringer, men en enkelt leder eller medarbejder, der har behov for at få redskaber til at stå stærkere i en forandringsproces, komme tilbage efter længere tids sygdom eller have hjælp til at håndtere stress.

Ingen stressLæs mere om foredrag

Vil i vide mere om hvorfor forandringer er svære? Hvordan vores hjerne og vores virkelighed hænger sammen? Fordelene ved stress? Så er her muligheden for at få den nyeste forskning på en underholdende måde.