Hvad er MindPT?

MindPT er en sekvens af billeder der vises i tilfældig rækkefølge, blandet med korte sætninger. Du ser den via en app på din mobiltelefon/tablet, eller online fra hjemmesiden.

Billederne er nøje udvalgt, til at påvirke hjernen så positivt som muligt. Forskning viser, at det at nyde at se på smuk natur, kunst eller andre attraktive billeder aktiverer hjernens belønningscenter. På samme måde ved vi idag, at vores hjerne indeholder noget der hedder “spejl-neuroner”; hjerneceller der spejler andres ansigtsudtryk helt automatisk. Det er derfor både et smil og et vredt ansigt nemt “smitter”. De mennesker der er afbildet i MindPT sessionerne, smiler ægte smil og aktiverer dermed din hjerne, så den spejler deres glæde og aktiverer “glade følelser” hos dig. De positive billeder gør din hjerne mere modtagelig overfor budskaberne i teksterne, og er derfor et utroligt effektivt redskab til skabe varige forandringer i dine tankemønstre.

MindPT hjælper dig med at:

  •  Fokusere på hvad du ønsker
  •  Underbygge det der virker og øge positiv tænkning
  •  Ændre indre negativ dialog til indre positiv dialog
  •  Støtte din mål og bringe dine overbevisninger i overensstemmelse med dine mål
  •  Løfte dit humør, øge din styrke og energi, inspirere og motivere dig.
  •  Inspirere kreativitet og nytænkning
  •  Sætte turbo på din læring og skærpe dine mentale evner
  •  Øve dig mentalt og forberede dig på succes

MindPT sessionen/filmen kan ses i varierende hastighed, fra 1 hvor det går relativt langsomt og du kan nå at nyde billederne og bevidst tænke over sætningerne, til 10 hvor din hjerne affotograferer sætningerne uden at du når at tænke over dem. Ved speed 7-10 er der således tale om, at du ganske enkelt “downloader” sætningerne til underbevidstheden, ved lavere hastigheder har de stadig god effekt og er bare mere bevidste overvejelser omkring hvad de enkelte sætninger betyder for dig, hvilke følelser de vækker osv.

Du behøver ikke se MindPT mere end 3 minutter dagligt for at opnå en positiv og varig effekt, og du kan ikke overdosere! :o)

Læs mere om videnskaben bag MindPT her

Køb MindPT her (Siden er stadig på engelsk men programmet er på dansk!)