MindPT

MindPT står for “Mind Programmning Technique” eller “hjerneprogrammerings teknik” på dansk. MindPT er et revolutionerende nyt redskab, der er baseret på den nyeste viden om hvordan man påvirker underbevidstheden for at skabe positive resultater.

En af de største udfordringer i at skabe varige forandringer er, at man skal have ændret den “programmering” der ligger i underbevidstheden. Selvom vi bruger vores bevidste vilje til at tage en beslutning om at gøre noget anderledes, så tager det tid at få denne beslutning lagret i underbevidstheden så den bliver en vane. Vores underbevidste tankemønstre er blevet til gennem mange gentagelser, og for at ændre disse, er det ikke nok at tænke dem bevidst – vi skal også have underbevidstheden til at “sænke paraderne” og slippe de gamle tankemønstre.

Fordi vores hjerne er et dovent vanedyr der meget nødigt bruger energi på at gøre tingene anderledes, vil vi ofte opleve modstand når vi forsøger at ændre noget, især hvis det er tankemønstre vi har brugt gennem et langt liv, som er en dybt integreret del af den vi er. Negative tanker om sin krop, angst, lavt selvværd eller følelsen af ikke at være god nok, er alle overbevisninger som er blevet grundlagt tidligt i livet, og sidenhen brugt som fortolkning af de ting vi oplever. At ændre dem med bevidste tanker, vil ofte blive mødt med modstand og vi giver op, beslutter at det ikke er vigtigt alligevel eller får aldrig rigtigt ryddet helt op.

Men hvis underbevidstheden påvirkes positivt, samtidigt med at den udsættes for de nye tankemønstre, så ser det pludseligt helt anderledes ud. Når hjernen oplever positive følelser samtidigt med at den introduceres for nye ting, vil modstanden være langt mindre.

Med MindPT får du en genvej til underbevidstheden, og sætter foden på speederen når det drejer sig om at skabe nye tankemønstre.

Læs mere om selve programmet her

Køb MindPT her