Online kurser

I webshoppen, finder du en række muligheder for at arbejde med redskaberne på egen hånd.

 

På den måde kan du læse om dem i ro og mag når det passer ind i din travle hverdag, og du kan arbejde med dem i det tempo det passer dig.

 

Hvis du får brug for sparring, kan du tilkøbe en session med mig. Du får 25% rabat når du har købt et onlinekursus.

 

Her er en kort intro til de enkelte kurser. Det er vigtigt at du starter med grundkurset, så du har succesoplevelser at bygge videre på.

 

Grundkursus:

Er du træt af at stå i vejen for dig selv? Med dette kursus får du både en forståelse for hvorfor du handler/tænker/føler som du gør, og et konkret og effektivt redskab til at begynde at skabe positive forandringer i dit liv. Kurset kræver ingen forudsætninger.

Kan købes her

Kursus 2:

Saboterer du din glæde? Stoler du ikke på medgang? Er du træt af det? Så er dette kursus til dig. Forstå hvad der sker når vi igen og igen oplever at der går en sky for solen, og få greb om hvad modstand er, en gang for alle. Kurset er en fortsættelse af grundkurset, til dig der vil videre.

Kan købes her

Kursus 3:

Er du klar til at grave dine udfordringer op ved roden? Lave hovedrengøring i gamle støvede arkiver? Dette effektive kursus, forudsætter en vis øvelse i at bruge grundredskaberne, idet du her arbejder på et meget dybt niveau

Kan købes her

Kursus 4:

I dette kursus arbejder du målrettet mod at rydde op i dit forhold til andre mennesker, både dem fra fortiden og dem i nutiden. Kurset forudsætter en vis øvelse i at bruge grundredskaberne.

Kan købes her