Skip to main content

Hvad opsøger du online?

Internettet er en del af vores hverdag, på godt og ondt. Personligt er jeg meget glad for mulighederne for at have kontakt med hinanden på tværs af kontinenterne, at kunne opsøge viden med en enkelt klik og at lære mere om hvad der sker derude i den store vide verden.

Der er bare også en anden side af det. Den store vide verden er ikke altid et rart sted. Kriminalitet, afstumpethed, vold, hungersnød, mishandling, korruption, terror….. listen kan synes endeløs.

Der er alle muligheder for at få ondt i maven. For at fortvivle. At miste modet og håbet og tænke at det hele er noget værre noget. At trækkke sig selv ned og få bekræftet det man alligevel tænkte i forvejen; At verden er på vej ad helvede til, menneskeheden er fortabt og vi kan lige så godt lade være med at prøve. Det gør jo ingen forskel alligevel.

Der er også alle muligheder for det modsatte.

Muligheden for at få kontakt med mennesker i positive fællesskaber. At gøre en forskel ved hjælp at de sociale medier – som vi har set flere gange, hvordan de sociale mediers magt, kan ændre tingenes gang. Du kan finde smukke billeder af skønne steder, du kan tage kurser og videreuddannelser og læse om alle de fantastiske tiltag der sker rundt omkring i verden, hver eneste dag. Om sygdomme der blive udryddet, om børn der får hjælp til uddannelse, om mennesker der får adgang til rent drikkevand og meget meget mere.

Det handler ikke om at “lukke øjnene for realiteterne”. Det handler om at de valg du træffer, har betydning for dit humør og dit livssyn – og dermed din glæde og trivsel.

Valget er dit. Ikke kun med hvad du læser selv, men også med hvad du deler med din omverden. Bringer du budskaber om håb og glæde? Eller bringer du budskaber om sorg, ulykke og modgang…

Hvad vælger du?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig og få en gratis gave!

Tilmeld dig og få en gratis gave!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de nyeste opdateringer. Du får også en gratis gave!

Klik HER for at download uden tilmelding.

Samtykke

Tak! Du vil få en e-mail snarest med et link til din gratis gave.