Par sessioner

Hvis man ønsker at skabe forandringer i et forhold, skal begge parter tage 100% ansvar for den nuværende situation, og 100% ansvar for at ændre den.  Ikke dele 50/50. Derfor er de redskaber jeg tilbyder, også meget brugbare, hvis man gerne vil skabe positive forandringer i sit parforhold.

I får redskaberne i fællesskab, og lærer at støtte hinanden i at anvende dem. Desuden lærer i hvordan man undgår at værdilade modpartens udsagn, hvilket oftest er årsagen til konflikter mellem mennesker. I vil også lære om de tankemønstre der ligger til grund for den måde i opfatter verden, og få konkrete redskaber til at ændre de ting i ønsker at ændre.

Par-sessioner foregår som udgangspunkt med jer begge som deltagere, men hvis vi i fællesskab vurderer at i har behov for en session alene, så er det naturligvis også en mulighed.

Som rådgiver er jeg fuldstændig upartisk, og jeg vil blidt, men bestemt, hjælpe jer med at se på jeres eget ansvar for hvorfor jeres parforhold har udfordringer, i stedet for at give partneren ansvaret. Det kan godt være svært når man føler sig såret og svigtet, og der er naturligvis også plads til at give udtryk for de følelser!

Det er vigtigt for mig at understrege, at mit fokus vil være på at hjælpe jer med at se jeres egen rolle klart, og give jer redskaberne til at bruge den mere konstruktivt i samspillet med jeres partner. Selvom i naturligvis har en fortid sammen, så vil omdrejningspunktet være nutiden – og fremtiden.

I kan læse mere om redskaberne på denne side