Personlig session

I en personlig session, er det dig der er i centrum, uanset om vi er ansigt til ansigt, eller mødes online.

Jeg vil bede dig fortælle mig om de udfordringer du føler du står overfor, og sammen vil vi arbejde hen imod at give dig redskaberne til at forstå dine tankemønstre, og til at slippe dem og komme videre. Der er ikke tale om terapi, kun afdækning af hvor du med størst fordel kan starte med at bruge redskaberne.

De redskaber jeg tilbyder dig er utroligt ukomplicerede, deri ligger netop deres styrke.

Det kan dog være en udfordring for nogen at vænne sig til tanken om at man faktisk bare kan give slip på sine følelser, så forvent at du skal tale med mig mere end 1 gang, før du for alvor føler du mestrer dem.

Jeg tager notater undervejs, og sender dig efterfølgende en mail med et kort referat af sessionen, samt et overblik over de redskaber du har fået at arbejde med.

Når man lærer at give slip på sine følelser, oplever de fleste en enorm lettelse og glæde. Hvis man har båret rundt på noget i mange år, kan man også opleve en vis sorg og nogen gange irritation over at have “spildt” så meget energi på de følelser. Heldigvis kan både sorg og irritation også slippes, og bliver hurtigt overskygget af glæden over at være blevet fri.