Redskaberne

De redskaber jeg tilbyder er velfunderede i den nyeste forskning i hvordan hjernen fungerer, og hvordan samspillet mellem underbevidsthed og bevidsthed kan påvirkes positivt.

Jeg kombinerer viden om den nyeste hjerneforskning og psykologiske indsigter i den menneskelige psyke, med helt konkrete redskaber til forandringer, og giver dig alt hvad du skal bruge, uden skjulte dagsordene

Forandring kan ofte være rigtigt svært, men hele ideen med de redskaber jeg tilbyder er, at de er helt utroligt ukomplicerede. I stedet for at “slutte fred” med din fortid, vil du lære hvordan den påvirker din nutid, og – helt konkret – slippe de følelser der holder dig fast i vanetænkningen, og blive fri til at tænke i nye baner.

Alle kan lære teknikken, og alle kan bruge den – hvis man er motiveret for at tage ansvar for at forandre det man ønsker.

Hvor terapi ofte er tidskrævende, så er de her redskaber hurtige at lære og anvende, og du får resultater med det samme.

Hvor mindfulness kræver ro, kan de her redskaber (med stor fordel endda) anvendes midt i en travl og hektisk hverdag.

Hvor coaching har til formål at lade dig selv finde svarene og sætte mål for hvor du vil hen, så får du alle svarene her, og kan selv vælge hvad du vil bruge dem til.

Ovenstående metoder til selvudvikling let bliver lidt for abstrakte, og jeg møder rigtigt mange som stiller sig selv det her spørgsmål når de står ansigt til ansigt med et ønske om forandring, og får af vide at de bare skal ændre den måde de tænker om tingene på;

Hvordan gør man det, når nu ens følelser hele tiden trækker en tilbage i vanetænkningen?

De redskaber jeg tilbyder, er svaret;

Sådan gør man!

Helt konkret, helt praktisk, gør man sådan her, og skaber varig forandring.