Referencer

Reference af Joanna Tjørnelund  Mette Søby har en særlig evne til at se igennem situationer og problemer ind til årsagen, og så hjælpe en med at komme ud over begrænsningerne og handle fremadrettet og løsningsorienteret. Hvad man end skammer sig over eller hader ved sig selv, kan hun hjælpe en med at se kærligt på og blidt løsne op for og give slip på. Der, hvor man står i vejen for sig selv og ikke kan finde ud af at komme videre, der hjælper hun med at forhindringen, begrænsningen, bliver til at træde på og komme henover.

~ Joanna Tjørnelund

Reference af Brith GreveJeg valgte at deltage på Mette Søbys 5 ugers onlinekursus, fordi jeg havde brug for at ændre nogle mønstre i mit liv. I dag føler jeg at jeg har fået teknikken til at slippe fortidens spøgelser der har fyldt alt for meget i mit liv. Det er en god rejse jeg har begyndt, og jeg anbefaler gerne kurset til andre.

~ Brith Greve

Reference af Lene AndersenJeg har gennemført 5 ugers online kurset, som jeg valgte at deltage i, fordi lød nemt og overskueligt i beskrivelsen af kurset. Jeg har været superglad for det, jeg har fået nemmere ved at slippe ting/følelser og har fået indblik i og forståelse af hvorfor jeg reagerer som jeg gør/gjorde. De redskaber Mette tilbyder, er værktøjer som jeg føler jeg kan bruge i SÅ mange situationer, og jeg giver både Mette Søby og kurset mine varmeste anbefalinger.

~ Lene Andersen

Reference af Stig Hansen Jeg har været på 5 ugers kurset, som jeg gerne ville med på, fordi jeg meget af mit liv har haft så mange fobier og blokeringer. Jeg har fået nogle værktøjer som kan og har flyttet nogle grænser for mig. Og har åbnet mine øjne for ting man ikke troede kunne lade sig gøre. Tekst og indhold har været godt. Jeg får aldrig læst så meget, og her var teksten god og kunne fange mig. Jeg kan kun anbefale kurset og Mette Søby.

~ Stig Hansen

Reference af Anabell PetersenJeg valgte at tage Mette Søbys 5 ugers online kursus, fordi jeg gerne ville arbejde med mig selv, og give slip på fortiden. Jeg har givet slip på rigtigt mange ting, og det har været rigtigt godt at have muligheden for at få vejledning og hjælp undervejs. Jeg vil helt sikkert arbejde videre med redskaberne, og jeg kan kun anbefale kurset.

~Anabell Petersen

Reference af Helle Juul-PedersenJeg har brugt Mette Søby i situationer hvor det at skulle mærke efter og kende følelserne helt ind til knoglerne har været afgørende for udfaldet, og selv om hun ikke har kendt alle detaljer har hun givet mig lige nøjagtig de redskaber som har styrket mig i situationen. Det har gjort mig meget bevidst om følelserne og mig selv. I min forandring til at blive mere positiv og få en forandring i familien har Mette været en stor hjælp. Jeg kan se en kæmpe ændring allerede nu og jeg ved at det er en proces der tager tid men Mette har redskaberne til at hjælpe mig videre. Jeg vil klart anbefale Mette til alle som ønsker at være mere selvbevidste og som ønsker hjælp til hele denne forandringsproces

~ Helle Juul-Pedersen

Reference af Karen PedersenBefriende! Uvurderlig god hjælp til at give slip på det der ikke er værd at bære på.

~ Karen Pedersen

Reference af Anja NielsenMette Søby hviler i sig selv, og kan fornemme mennesker på et super
niveau. Tilmed kan hun formulere sine tanker perfekt, så de giver mening for andre. Hun fanger det mikro-menneskelige, og er nået langt ud over sin egen baggrundshistorie

~Anja Nielsen

Fokusfamilie.dk

Signalstærkebørn.dk

peterHar igennem hele livet levet som offer. Med et tillært negativt tankesæt der lagde ansvar og skyld for modgang på alle andre end en selv. Dette tankesæt har været herskende i hele min opvækst sammen med kronisk sygdom og en fars alkoholmisbrug. Sådan foregik det igennem mange år. Indtil en operation i 2014 sendte mig til tælling. Efter jeg vågnede af koma var en ting sikkert. Livet skulle leves og ikke spildes på permanent negative tanker. Igennem Mette fik jeg blandt andet kontakt til Storm Stensgaard som arbejder specifik med stresshåndtering hos mænd. Samtidig  gjorde jeg brug af Mettes viden om at leve med en krop der ikke altid er enig med hjernen og hvordan man kan håndtere forandringsprocesser succesfuldt. Mette er stadig en stor støtte i at holde fast i de processer der skal fjerne mig fra offer for omstændigheder til at kunne tage ansvar for at forandre et helt livs negativt tillært adfærd. Uden Mettes vejledning og skub ville disse processer have været meget svære at holde fast i. Men bruger hendes viden og indsigt og kan dog sige at jeg er på rette vej. Og oplever altid god vejledning når gamle mønstre driller.

~ Peter Damgaard